Et solglimt i hverdagen

Motion​

​På Solglimt bliver motion prioriteret højt. Der er hver dag forskellige motionsformer, som barnet eller den unge kunne have lyst til.

Det er personalet på Solglimt, der står for motionsaktiviteterne hver dag. Vi støtter og opfordre også børnene/de unge til at deltager i motion ude i de lokale klubber eller centre.

​Motionstilbuddene skifter løbende gennem året, så de passer til de unge og børnenes ønsker samt årstiden. Solglimt har egen boldbane, multibane og motionsrum med vægte, div. træningsmaskiner, bordtennis osv. Nogle af de gennemgående motionstilbud er, svømning, skøjtebane, fodbold, basketball, hockey, mountainbike, hal-aktiviteter mm.

​Der er også mulighed for at gå til sport i de omkringliggende klubber og foreninger. Blandt andet kan nævnes fodbold, ridning, dans og badminton som nogle af de aktiviteter børn og unge fra Solglimt har gået til.​

HAR DU SPØRGSMÅL?​

KONTAKT INSTITUTIONEN HER, OG VI VENDER TILBAGE HURTIGST MULIGT

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​SOLGLIMT

Solglimtvej 13,

​4540 Fårevejle

Telefon: +45 59 65 32 33

​E-mail: solglimt@solglimt.net

OM OS​

Solglimt er et opholdssted for børn og unge i alderen fra 10 til 23 år, der har svært ved at håndtere deres diabetes. Institutionen er drevet i henhold til Servicelovens § 66 stk. 6.