Velkommen til Solglimt som ansøger og kommende kollega

​Solglimt lægger stor vægt på faglighed og forskellighed. Vi er en blandet personalegruppe i både alder, køn og baggrund, men fælles for os alle er, at vi brænder for at gøre en forskel for de børn og unge som bliver tildelt et ophold på Solglimt. Den pædagogiske personalegruppe er alle uddannet pædagoger og der lægges vægt på et højt fagligt niveau, hvor der er plads til faglig debat og sparring.

Da medarbejdernes helbred og trivsel ligger os meget på sinde, tegner og betaler Solglimt en sundhedsforsikring på alle ansatte hos Mølholm forsikring. Her er en lang række sundhedstilbud tilgængelige for medarbejderen selv og dennes børn ved behov. Det er ikke muligt at frasige sig denne og man beskattes af medarbejdergoden.​

Det skal være rart at gå på arbejde og derfor vægtes et sundt arbejdsmiljø højt.

​​Som ny medarbejder vil du blive undervist og oplært i håndtering af diabetes, så forhåndskendskab er ikke et krav for at søge en stilling på Solglimt.

​Kompetenceudvikling inden for pædagogiske tilgange og metoder er løbende et krav, og det forventes af alt personale, at man er i stand til at reflektere og evaluere over egen praksis bl.a. under supervisering af tilknyttet psykolog.

​På Solglimt arbejdes der hovedsageligt om eftermiddagen og aftenen, ligesom der også er rådighedsvagter.​