Et solglimt i hverdagen

Aktiviteter​

På Solglimt bliver motion og sociale aktiviteter vægtet højt. Der er hver dag forskellige aktiviteter både fysiske, men også sociale aktiviteter som spil, maling eller andet som barnet eller den unge kunne have lyst til.

Der er en forventning til barnet eller den unge om at der deltages i motionsaktiviteter hver uge. Personalet på Solglimt står for en motionsaktivitet hver dag, men der er også plads og mulighed for en masse motion udover de fastlagte aktiviteter.

​Motionsaktiviteterne skifter løbende gennem året, så de passer til de unge og børnenes ønsker samt årstiden. Solglimt har egen boldbane, multibane og motionsrum med vægte, bordtennis osv. Nogle af de gennemgående motionsaktiviteter er, fodbold, basketball, hockey, mountainbike, svømning, skøjtebane, hal-aktiviteter mm.​​

Der er også mulighed for at gå til motionsaktiviteter i de omkringliggende klubber og foreninger (se under Solglimts tilbud- diabetesbehandling- motion).

​I weekenden er der også aktiviteter af større eller mindre karakter, som f.eks. biograf, gocart, skov, strand, shoppeture osv. Solglimt har også shelters, hvor der til tider laves mad og hygges omkring bålet.

Der tilbydes også massage på Solglimt, en dag om ugen kommer en professionel terapeutisk massør og der er her mulighed for at blive løsnet lidt op, til gavn for insulinoptag, ømme muskler, nervestimulering og blodcirkulation.

HAR DU SPØRGSMÅL?​

KONTAKT INSTITUTIONEN HER, OG VI VENDER TILBAGE HURTIGST MULIGT

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​SOLGLIMT

Solglimtvej 13,

​4540 Fårevejle

Telefon: +45 59 65 32 33

​E-mail: solglimt@solglimt.net

OM OS​

Solglimt er et opholdssted for børn og unge i alderen fra 10 til 23 år, der har svært ved at håndtere deres diabetes. Institutionen er drevet i henhold til Servicelovens § 66 stk. 6.