Et solglimt i hverdagen

Diabetes-tilbud til børn og unge

​Hos Solglimt finder du Danmarks eneste opholdssted i landet for børn og unge med diabetes. Vi er beliggende i Fårevejle, men vi tager imod børn og unge fra hele landet, der af forskellige årsager har udfordringer med at håndtere deres sygdom.

Vi har en række forskellige diabetes-tilbud til børn og unge med diabetes. Det dækker over følgende tilbud:

  • Døgnophold efter § 66 stk. 1, nr. 6,
  • Døgnophold Efterværn efter § 76 stk 3, 1
  • Døgnophold § 107
  • Tilsyn i eget hjem til tidligere elever
  • Rådgivning til skole, familier og andet netværk.

Om vores diabetes-tilbud

Solglimt er et tilbud til unge med diabetes, som har mulighed for at bo hos os. Man kan bo hos os, fra man er omkring 10 år, til man fylder 23 år.

I forbindelse med udflytning kan vi tilbyde at føre tilsyn med den unge, hvis vedkommende efterfølgende flytter i sin egen bolig.

Hos Solglimt er vi desuden tilknyttet VISO, som er den nationale Videns- og Specialrådgivningsorganisation på det sociale område og i specialundervisningen. VISO’s rådgivning er gratis og landsdækkende for både borgere og fagfolk.​

Kontakt os for yderligere information

Har du brug for yderligere information omkring vores forskellige tilbud til folk med diabetes, eller har du nogle spørgsmål omkring vores forskellige sundhedstilbud, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Du er også velkommen til at tage kontakt til os, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for at få et barn eller en ung med diabetes ind på vores opholdssted.​

HAR DU SPØRGSMÅL?​

KONTAKT INSTITUTIONEN HER, OG VI VENDER TILBAGE HURTIGST MULIGT

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​SOLGLIMT

Solglimtvej 13,

​4540 Fårevejle

Telefon: +45 59 65 32 33

​E-mail: solglimt@solglimt.net

OM OS​

Solglimt er et opholdssted for børn og unge i alderen fra 10 til 23 år, der har svært ved at håndtere deres diabetes. Institutionen er drevet i henhold til Servicelovens § 66 stk. 6.